• |
ide | kryesore

Çfarë kanë të përbashkët Erion Veliaj me Bleona Qeretin?

Arkiva, Paparazzi
image (29).png

Ata janë pa dyshim dy nga emrat më të përfolur të rrjeteve sociale, pasi çdo fjali që artikulojnë, foto-marketing që postojnë, komentohen në forma që shpesh shkojnë deri në tallje. Herë me mufka e herë me tërëmend, të pashmangshëm, këngëtaren dhe kryetarin e Bashkisë i ndeshim kudo nëpër portale.


Të ashtuquajturat skandale i kanë thuajse në barazpeshë, e po ashtu mosha e Bleonës duket e njëjtë me Erionin 36-vjeçar. 

“Selfmade” është një tjetër detaj që duket se i bën bashkë dy emrat hit, Erion Veliaj dhe Bleona Qereti. Këngëtarja ka filluar të hapë llafin si artiste e bërë vetë, pa ndihmën e askujt, ndërsa një nga argumentat që u artikulua gjatë fushatës së zgjedhjeve për kryetar Bashkie nëpër studiot e debateve, ishte njëjtë edhe për Erionin. Analistët politikë majtas, njëzëri thanë, Erioni? Është ‘selfmade’ se e ka nisur nga zero, ka shitur fiq! 

Nisur nga deklarata e sotme e Erionit kryetar Bashkie, ideja se të dy me Bleonën ngjajnë e kanë shumë të përbashkëta, të përforcohet! Duke folur në aktivitetin “Qyteza e jetës”, kryebashkiaku Veliaj përdori të njëjtin mesazh që këngëtarja e njohur për shfaqjet lakuriqe, dha për femrat në kuadër të luftës kundër kancerit të gjirit. “Një instagram më pak, një mamografi më shumë,”- tha Erioni, i cili tingëlloi sikur iu referua Bleonës kur një javë më parë shkroi: “Më e rëndësishme është të mamografosh gjoksin se sa ta instagram-osh”. 

Megjithatë, në ndryshim nga Bleona, suksesi amerikan i së cilës po del në sipërfaqe kohët e fundit, arritjet e Erionit që propagandoi se ia kishte dalë në Shtetet e Bashkuara, nuk u vërtetuan kurrë.

 

Kthehu