• |
ide | kryesore

FOTO shokuese/ Vuajtjet e përditshme të refugjatëve

Arkiva, Planet
fotot.jpg

Qindra mijëra azilkërkues i janë drejtuar Gjermanisë, Austrisë, Britanisë së Madhe dhe disa shteteve të tjera.


Por jeta e tyre e përdtishme është si një kalvar vuajtjesh.


Ata i lajnë rrobat me çfarë të munden, qethen me gërshërë të zakonshme, i thajnë rrobat nëpër shkurre dhe heqin dhëmbët në shesh të hapur.

Fotot e mëposhtme pasqyrojnë më së miri vuajtjet e tyre./tema/

fotot

The European Union warned of a looming humanitarian 'catastrophe' with tens of thousands of refugees travelling through the Balkans to northern Europe as winter closes in

Conditions at the camp have deteriorated in recent weeks with wet and windy weather beginning to move in

A migrant from Sudan washes his clothes at the refugee camp near Calais, northern France

More than 770,000 people have arrived in the EU by sea so far this year, overwhelming border authorities and reception facilities

A refugee cuts the hair of another man on a railway track near the migrant camp known as the new Jungle in Calais

Temporary measures: Pictures show how migrants use bushes to hang out their clothes out to dry

Setting up camp: More than 5,000 migrants are fleeing conflict zones or poverty at the rapidly growing camp

 

 

Kthehu