• |
ide | kryesore

FOTOT/ A është Putin i pavdekshëm apo rusët kanë shpikur kalimin në kohë?

Arkiva, Planet
putin.jpg

A mundet që rusët ta kenë shpikur kalimin në kohë dhe ne nuk e dimë ende. Mediat kanë spekuluar ditët e fundit mbi disa foto të publikuara dhe që sipas tyre janë të presidentit Vladimir Putin. E para vjen nga viti 1920, tjetra nga viti 1941 ndërsa e fundit është autentike e Vladimir Putin. Ngjashmëria është e dukshme ndaj pyetja është: a është Vladimir Putin i pavdekshëm? Më të ekzaltuar janë ata që besojnë te teoritë konspirative. “Besimtarët e teorive për pavdekësinë e kanë cilësuar këtë një provë të fluturimeve në kohë” – shkruan disclose.tv. ka edhe nga ata që e lidhin emrin e Putin me liderin e Transilvanisë së shekullit të 15-të, Vlad II, i njohur si Konti Drakula. “A ka lidhje Putin me Kontin Drakula” – shkruan dikush tjetër. Gjithsesi “zyrtarisht” Putin ose Vladimir Vladimirovich Putin lindi në St. Petersburg në 7 tetor 1952 dhe tani është 63 vjeç./lapsi.al/Kthehu