• |
ide | kryesore

Vetëm pak njerëz e kanë kuptuar që në fillim, se çfarë ka në këtë fotografi

Arkiva, Pikante
vet-euml-m-pak-njer-euml-z-e-kan-euml-kuptuar-q-euml-n-euml-fillim-se-ccedil-far-euml-ka-n-euml-k-euml-t-euml-fotografi-foto_hd.jpg

Është një dorë, në të cilën gjendet një top tenisi. Përpara janë dy qenë që kanë hapur gojën dhe një më larg që rri indiferent.

“Isha aq shumë i fokusuar tek qeni që rri pas, sa që nuk e kuptova se çfarë po ndodh”, është shkruar lidhur me këtë fotografi.


Personi që e ka plasuar fotografinë në rrjetin social, më vonë e ka kuptuar se aty gjendet edhe një derr i egër.


Në bazë të komenteve kuptohet se shumë pak njerëz e kanë vërejtur në pamje të parë se çfarë kafshe është në anën e majtë./telegrafi/
 

 
Kthehu