• |
ide | kryesore

Një bar ku kafen ta sjellin kameriere të zhveshura (foto)

Arkiva, Stil
1495201_60120_114469_coffee1.jpg

Nëse jeni në Uashington dhe po kërkoni një lokal për të pirë një kafe dhe të relaksoheni, “Spokane” është një vend që nuk duhet ta humbni. Kamarierët dhe kamerieret vijnë të shërbejnë vetëm me bikini. Shumë e kanë konsideruar si shitje e trupit pasi seksi shet më shumë se kafja. 


Kthehu