• |
ide | kryesore

Kjo vajzë seksi është asistente e një ministri (FOTO)

Arkiva, Paparazzi
sex21_1463662370-9970152.jpg

Ata që punojnë në ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, merren kryesisht me një kategori të shoqërisë që i takojnë shtresës më të varfër. Nëpër dyert e këtij institucioni shihen pensionistë, njerëz me asistencë sociale dhe hallexhinj, që kërkojnë ndihmën e shtetit.

Shkojnë t’i takojnë zyrtarë për t’ua qarë hallin atyre me shpresën se do mund të përfitojnë një asistencë nga kjo ministri, që është e dedikuar ekskluzivisht për ta. Edhe nëse këtë ndihmë nuk e sigurojnë, mund të jenë me fat ata, që kanë rastin ta takojnë, Mimoza Halitin, asistente në këtë ministri, atë të Punës dhe Mirëqenies Sociale të Kosovës. Mjafton t’i shihni fotot e saj që poston në Facebook, për ta kuptuar.


Zyrtarja e ministrisë që drejtohet nga Arban Abrashi i LDK-së, duket mjaft joshëse në fotot që ajo publikon për afër 3 mijë ndjekësit e saj në Facebook. Asistentja e Ministrisë së punës dhe Mirëqenies Sociale, kujdeset shumë për “mirëqenien” e saj gjë që dëshmohet nga fotot që ajo ka. /magazina.al/

 

Kthehu