• |
ide | kryesore

Mjegulla mbulon qytetin në një mënyrë të habitshme (VIDEO)

Arkiva, Syri i Lapsit
reja.JPG

Pamjet e pabesueshme vijnë nga qyteti meksikan i Tonalá në Jalisco. Banorët thanë se mjegulla pushtoi qytetin në mënyrë të çuditshme. Shumë foto dhe video janë hedhur në rrjetet sociale me hashgtagun “retë e ferrit”. Zyrtarët qetësuan banorët se ky fenomen natyror nuk ishte i dëmshëm. Kthehu