• |
ide | kryesore

Striptistet në Durrës sfidojnë dëborën, shihni pamjet (FOTO/ VIDEO)

Arkiva, Syri i Lapsit
27.jpg

Këto vajza nuk kanë dashur t’ja dinë nga i ftohti që mbërtheu Durrësin mbrëmë, teksa u zbardh tërësisht nga bora.


Ato të zhveshura janë fotografuar të shtrira në borë, duke bërë striptizëm dhe sperkatë mes saj.


1

3

2

4

5

6

7

Kthehu