• |
ide | kryesore

Fotoja e shtatzanisë së Beyonce tashmë në statujë prej djathi (Foto)

Arkiva, Paparazzi
beyonce.jpg

David Bradley është artisti i cili ka arritur të bëjë një statujë prej djathi, për Beyonce dhe e ka quajtur Bri-Once.

Skulptura është bërë në kuadër të garës ‘E20 Cheese Carving’, e cila do të zhvillohet në Festivalin e djathit dhe verës në Londër.


Janë shpenzuar rreth 20 kilogramë djathë për këtë skulpturë 28 orëshe, dhe është një ndër skulpturat që është vlerësuar më së shumti.

djatgh

Kthehu