• |
ide | kryesore

5 Sekretet si të gjeni të dashur

Arkiva, Stil

1. Krijoni një ekuilibër me kohën që kaloni së bashku

 Ju sapo keni krijuar një lidhje dhe dëshironi  të qëndroni gjatë gjithë kohës së bashku. Kjo nuk është mirë për lidhjen, sepse konsumohet dhe kthehet në monotoni. Është mirë të qëndroni edhe vetëm! 2. Prezantojeni me miqtë tuaj Ekspertët sugjerojnë se është mirë ta prezantoni me miqtë tuaj, sepse  do i tregoni se e vlerësoni. Partneri do ndihet i vlerësuar më shumë nga ju.


3. Mos bëni krahasime me eksperiencat e kaluara Gabimi më I madh që bëjnë femrat dhe meshkujt, është se krahasojnë ish partnerin me atë aktual. Kjo gjë nuk është e vërtet, sepse sipas intv.al  nuk janë të gjithë njësoj.

4. Shmangini keqkuptimet Ju sapo jeni lidhur me dikë, prandaj bëhuni pak më tolerantë. Mundohuni mos të ziheni, sepse që në fillim kjo do e dëmtonte lidhjen.

5. Mos i bëni presion Askush nuk e dëshiron presionin, prandaj mundohuni të jëni sa më  shumë të  lirë. Nëse i përmendni fjalën “ lidhje serioze” bëhuni gati që t’ju braktisë. Gjërat rrjedhin vet dhe në fillim të një lidhje askush nuk e di si do përfundojë.

Kthehu