• |
ide | kryesore

Vettingu, vendimi për Besnik Muçin merret më 21 nëntor

Lajme, Të fundit

Kolegji i Posaçëm i Apelimit zhvilloi sot seancën e radhës për anëtarin e Kushtetueses, Besnik Muçi.

Kolegji u njoh me konkluzionet përfundimtare të palëve. Sipas Komisionerit Publik subjekti ndodhet në kushtet e mosdeklarimit të saktë të pasurisë. Ai nuk e justifikoi plotësisht atë.


Për pasurinë 57 m2 blerë në vitin 2006, subjekti ka deklaruar disa hua nga babai dhe xhaxhai. Nga krahasimi i deklaratës së vitit 2006 me deklaratën në veting ka mospërputhje.

Komisioneri Publik vlerëson se nuk ka dokumentacion të mjaftueshëm për huatë e marra.

Po ashtu nuk ka dokumentacion te mjaftueshëm për aftësinë financiare të të afërmve që i kane huajtur para. Kolegji i Posaçëm i Apelimit do të japë vendimin për Besnik Muçin me 21 nëntor ora 11:00.

2 Comments

  1. HIQENI EDHE KETE QE TA ZGJASNI EDHE NJA DY MUAJ KRIJIMIN E GJYKATES KUSHTETUESE.
    NUK ESHTE KJO QE JU KERKONI O POLITIKANE , O BIJ KURVASH ?

  2. Cfare jane keta mjerane, keta qyqare papersonalitet. Keta jane krijesa te pershtira prostiruta denbabaden qe papike krenarie njerezore lejohen qe te perdoren nga cdo pushtetar. Keto vemje mjerane behen bisha te terrbuara kur kane perpara njerezit hallexhinje paperkrahje. C’e zgjasni shkarkoheni mjeranin keqeberes dhe lepires te cdo pushtetari, pse ky do te gjykoje?! Kushedi sa pare i morri Baftiari per t’a dekretuar ne Kushtetuese?

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu