• |
ide | kryesore

7 ‘tabu’ seksuale që s’keni pse mos i provoni

Arkiva, Stil

#1 – Seksi gjatë periodave


Seksi mund të nënkuptojë gjithçcka që ju dëshiron i të jetë.


“Duhet të kuptojmë që penisi nuk është i vetmi organ që lejon kënaqësi, ndërsa përsa i përket grave, ato mund ta arrijnë orgazmën jo domosdoshmërisht me penetrim, por për shembull, duke stimuluar klitorin.

#3 – Seksi virtual   

Jemi në një pandemi globale dhe seksi virtual nuk është një zgjidhje e keqe.  Një mesazh, një foto apo audio e përshtatshme, mund t’i ndezë gjërat në marrëdhënien tuaj.

#4 – Seks anal

Kjo vlen si për burrat, ashtu edhe për gratë.

“Mendoj se duhet të bëhemi më të arsimuar kur bëhet fjalë për lojërat anale dhe seksin. Një pjesë e arsyes që kjo mbetet tabu është mungesa e njohurive se si ta bëjmë atë pa dhimbje dhe kënaqësi. ”

#5 – Lodra seksi gjatë seksit

Ndryshe nga ç’mund të dini, lodrat e seksit janë edhe për burrat, jo vetëm për gratë. Kërkoni për të dyja palët dhe bëjini ato pjesë të marrëdhënies suaj.

#6 -BDSM

BDSM qëndon për Bondage, Disciplone, Dominance dhe Subsmission, pra, përkatësisht: skllavëri, disiplinë, mbizotërim dhe nënshtrim.

Komunikoni me partnerin/en tuaj dhe pasi të jeni siguruar se të dyja palët jeni dakord për “t’i nxehur vërtet gjërat në shtrat”, sillni gjithë hijet e Grey-t në shtratin tuaj.

#7 – Vojerizmi (Voyeurism) dhe Ekzibicionizmi (Exhibitionism)

Harrojeni ç’keni dëgjuar për to pasi me siguri i dini gabim.

Një “voyeur” (soditës) është dikush që ndjen një zgjim seksual duke parë dikë tjetër të zhveshur ose duke bërë veprimtari seksuale, ndërsa një ekzibicionist është dikush që ndjen zgjim seksual, kur e di se po e shohin të zhveshur ose duke bërë veprimtari seksuale.

Në ditët e sotme, këto terma konsiderohen tabu, pasi shpeshherë ka një keqkuptim, ose mungesë të të kuptuarit se si të qasemi apo si t’ia prozojmë ato dikujt.

Anabel/Burimi: Cosmopolitan

4 Comments

  1. o lapsi , ca jane keto o gazetare debile , inkurajim qe te perjetosh trauma

    Keto teori kaq te avancuara te post modernizmit Lapsar, i lexojne edhe adoleshente femije dhe njerez ende te papjekuar seksualisht

    pse nuk thoni qe ska gje te keqe te shkosh dhe me dele e me dhi apo me qen se per tu provuar tabu jane, ose te besh seks me minorene , ose te vdeur

    ptuuuuuuu rrace muti ,

    hiqini keto shkrime o debila

  2. Burim degjenerimi te gjitha pikat, sidomos pikat 4, 6, 7. Edhe seksi sa per dijeni ka kufizimet e veta, edhe ato “tabu” qe thoni nuk kanë dal kot. Te tilla gjëra kanë pasoja.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu