• |
ide | kryesore
Behar Bajri

Behar Bajri lë qelinë e burgut

Behar Bajri alias Bajrovic ka lënë qelinë e burgut dhe është trasportuar në ambjeten e spitalit të këtij insitucioni. Burimet …