• |
ide | kryesore

Pink padit Pharrell Williams

Pink ka ngritur padi ligjore kundër Pharrell Williams për përpjekjet e tij për të markuar termin ‘P.Ink’. Ekipi ligjor i …

Pink zbulon mbid0zën e kaluar

Në një intervistë të fundit të 60 Minutave, Pink u rrëfye për mbid0zën e saj të kaluar dhe reputacionin e …