• |
ide | kryesore

Saga e tradhëtive të LDK-së

Udhëheqja e Lidhjes Demokratike të Kosovës qe shumë vjet e dhunon historinë e Kosovës! Udhëheqja e LDK-së e dhunon historinë …

Lamtumirë Albin opozitari!

Lamtumirë Albin opozitari! I dashur Albin, Me fitoren tënde dhe të LVV-së në këto zgjedhje Kosova megjithatë humbi diçka të …

Kthehu