• |
ide | kryesore
ola xama

Nafta që “bleu” McGonigalin

Shqipëria vlerësohet e dyta në Europën Kontinentale sa i takon vendburimeve të naftës mbi tokë (onshore). Nafta që del nga …

Pax et bonum, panair

Megjithë marrëzitë dhe kritikat që e shoqërojnë, panairi i librit mbetet një prej ngjarjeve dhe zhvillimeve më të mira në …

Rama dhe Vuçiçi

Hë, po: Nga data 15 kanali shtetëror rus “Russia Today”(RT) nisi transmetimet online, në serbisht! Lajmi është bërë i ditur …

Shpërdorim detyre në projektin e Durrësit

Ligji për “Investimet Strategjike në Shqipëri” përcakton shprehimisht që investitori strategjik duhet të dëshmojë 10% të kapaciteteve financiare për realizimin …