• |
ide | kryesore

Mos shko or trim!

Shtyrja e datës së zgjedhjeve lokale nga Presidenti, në kushtet e bojkotit të opozitës dhe mungesës prej më shumë se …

veton-surroi.jpg

Thaçi, tango e fundit në Paris

Vazhdimi i politikës së jashtme të dështuar kosovare është antagonizimi i paralajmëruar me Gjermaninë e Francën 1. Është provokim, natyrisht, …

Kthehu