• |
ide | kryesore
2014-08-18-11-18-08-700454752.jpeg

Një i “çmendur” që çmendi antijugorët

Maks Veloja kremton inkorrektesën e vet politike me një intervistë te MAPO-ja, ku mes të tjerash “shpjegon” se pse është antiverior dhe antimysliman. Janë …

Andi_Bushati.jpg

Dhjetë vjet mbrapa me LSI-në

(www.lapsi.al) – Pashë sot në mëngjes numrin e gazetës "Integrimi" të LSI-së që festonte dhjetë vjetorin e krijimit të kësaj …

anatol_lieven_edited.jpg

Një rrugëdalje për Kievin dhe Moskën

Progresi i konfliktit në Ukrainën lindore është krejtësisht i parashikueshëm. Përderisa rebelimi nisi me mbështetjen e Rusisë, pesë muaj më …

6096623-alain-duhamel-50-ans-de-journalisme-39-ans-d-editoriaux-matinaux.jpg

Vetëvrasja e së majtës

Qysh në fillim të Republikës së V-të, e majta në Francë ka kaluar shumë fatkeqësi, ka pësuar shumë disfata, madje …

economist.jpg

Varka po fut përsëri ujë

Vetëm pak muaj më parë udhëheqësit e Eurozonës besonin se, pasi kishin përballuar stuhinë, më në fund po lundronin në …