• |
ide | kryesore
1384599596-tosi.jpeg

Lejet absurde të Bashës

  Bashkia e Tiranës, që për shumicën do të thotë Lulzim Basha, por edhe Partia Demokratike në opozitë, ka dhënë …

ernesto-galli-della-152991.jpg

Përballë një konflikti fetar

Pyetja numër një: si mund të arrijë të bëjë luftë një agresor që përmend vazhdimisht Zotin dhe përkatësinë fetare, pa …

paul-krugman.jpg

A ja vlen të shkosh në luftë?

Ka kaluar një shekull që nga fillimi i Luftës së Parë Botërore, që shumë njerëz në atë kohë e shpallën …

2014-08-18-11-18-08-700454752.jpeg

Luli dhe plaku

Kur kundërshtari politik arrin të mbijetojë duke ia përcjellë tjetrit trajtat e ligjërimit të vet prej humbësi, atëherë kushedi mund të fillojmë …