• |
ide | kryesore

Gent Cakaj heq 350 pasaporta diplomatike

Në kundërshtim me ligjin, 350 persona përdorin pasaporta diplomatike, sipas ministrit për Europën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj. Krahasuar …