• |
ide | kryesore

Turneu i fundit i Demi Lovato

Turneu i fundit për Demi Lovaton. Këngëtarja ka bërë të ditur se turneu i saj aktual do të jetë i …

King Charles

Udhëtimi i fundit i mbretëreshës

Mbreti Charles III përshëndeti turmat e mbledhura jashtë Pallatit Buckingham këtë mëngjes përpara se ai dhe djemtë e tij të …