• |
ide | kryesore

Miranda Kerr bëhet mama (Foto)

Miranda Kerr dhe Evan Spiegel janë bërë prindër sërish. Bebushi është fëmija i dytë për Spiegel dhe i treti për …

Big Mama prezanton të dashurin

Udhëtimet e Big Mamas kohët e fundit kanë qenë të shumta dhe destinacioni i preferuar i këngëtares është padyshim Turqia. …

Big Mama tregon të dashurin e saj

Big Mama po e viziton gjithnjë e më shpesh Turqinë. Përtej udhëtimeve për shkak të ndërhyrjeve dhe vizitave për shëndetin …

Kthehu