• |
ide | kryesore

Krizë mes çiftit Kim-Kanye

Karantina nuk paska ndikuar aspak mirë në marrëdhënien e Kim dhe Kanye West. Ata janë zënë gjatë gjithë kohës dhe …

Kthehu