• |
ide | kryesore

Stresi mbështet protestën nga burgu

Teksa përpara godinës së kryeministrisë janë mbledhur shumë protestues duke hedhur bomba molotov dhe shkaktuar zjarre, së fundmi ka ardhur …

Kthehu