• |
ide | kryesore
internet.jpg

A na dëmtojnë valët e Wi-Fi

Hulumtuesit shkencor kanë shpenzuar dekada me radhë duke parë për rreziqet që paraqesin llojet e ndryshme të valëve që transmetojnë …

black-moon_1475246263-3722333.jpg

Sonte shfaqet hëna e zezë

Një hënë e rrallë e “zezë” pritet që të shfaqet sonte – por çfarë është kjo ngjarje hënore dhe a …