• |
ide | kryesore
dushi.JPG

Rreziku që vjen nga dushi

Dushet e shtëpive tona mund të shpërndajnë bakterie të dëmshme që mund të shkaktojnë sëmundjen Crohn. Ekspertët këshillojnë që uji …

dietologia.jpg

Dieta magjike, 3.5 kg në një ditë

Mjekja dietologe dhe autorja e librave bestseller, Anne Louise Gittleman, është krijuesja e Dietës Agjërim- Detoksifikim (The Fast Track Detox). …

Kthehu