• |
ide | kryesore
fantazite ok.jpg

10 fantazitë e femrave për seksin

Kur është fjala për krijimin e një raporti dashuror dhe seksual, femrat përgjithësisht lidhen me romantizmin. Mesa duket kjo është …

recipett.jpg

Një palë recipeta, 2 milion dollarë

2 milion dollarë për një palë recipeta. Nuk janë recipeta çfarëdo pasi bëhet fjalë për “Fantasy Bra” të “Victoria’s Secret” …

b2jihxecaaeescf.jpg

Autokolona e Putin nga ajri (foto)

Vladimir Putin mund të ketë shumë hobi të pazakonta, por autokolona nuk ishte një prej tyre. Janë publikuar në internet …

Kthehu