• |
ide | kryesore
frika.jpg

3 “hallet” e meshkujve në shtrat

Kur është fjala për marrëdhëniet seksuale, si gratë, edhe meshkujt shqetësohen. Gratë flasin lirshëm për problemet e tyre seksuale dhe …