• |
ide | kryesore
loja.jpg

Këshilla për nxehjen para seksit

“Për një orgazëm të paharrueshme duhet patjetër të angazhoheni, nuk mjafton vetëm të “hysh”, “të dalësh” dhe çdo gjë është …