• |
ide | kryesore
sherr femrash.jpg

Sherr femrash në mes të Tiranës

Na rastis që të shohim meshkujt tek zihen me njëri-tjetrin me grushte dhe shkelma. Por, kjo video tregon dy femra, …

peter.jpg

Vdes në fushë duke festuar golin

Futbollisti 23 vjeçar, Peter Biaksangzula, vdiq pasi dëmtoi fatalisht shtyllën kurrizore duke bërë salto për festimin e një goli. Ai …

rutina.jpg

Ilaçi kundër rutinës në dashuri

Artisti Matus është krijuesi i një reklame mbi jetën seksuale duke e paraqitur atë nëpërmjet një lapsi dhe prerëseje. Instituti …

Kthehu