• |
ide | kryesore
ajo.jpg

Ajo nuk e dinte që burri e xhironte

Në videon më poshtë, një burrë kishte kapur gruan e tij duke kënduar “Rap” këngën “None Of Your Business” dhe …

boksieri.jpg

Kur ngacmon gruan e boksierit…

Disa persona duket se janë ngatërruar me “miellin e gjermanit” thuhet në Shqipëri. Gjithçka ka ndodhur në një nga diskot …