• |
ide | kryesore
elvana1.jpg

Elvana Gjata një tjetër hit

Kënga "Disco Disco" arrin në rreth 2 milion klikime. Tjetër sukses i Florit, Elvanës dhe Kaos nga Prishtina.

indila.jpg

La derniere danse.

Kenga e fundit e Indila qe deri tani ka arritur rreth 48 milion klikime ne youtube.

Kthehu