Kryeministri Edi Rama njoftoi mbledhjen e qeverisë sot që në fokus do të ketë studentët dhe 8 kërkesat e tyre.


“Mbledhja e Qeverisë sot ka në fokus studentët, 8 kërkesat e tyre dhe dokumentin e punës mbi Paktin për Universitetin. Vendimet përkatëse të Këshillit të Ministrave (VKM), si edhe plani i punës në vijim, do të njoftohen për publikun në një konferencë shtypi të posaçme, live 11.30😁”, shkruan Rama.


Rama Tw