• |
ide | kryesore

user 10

Queen, performues në Oscar

Pas dyshimeve të ditëve të fundit, më në fund vjen konfirmimi, “Queen” do të performojnë në ceremoninë e ndarjes së …

Përfundon bashkëpunimi Netflix-Marvel

Tweet “Netflix“ anuloi zyrtarisht dy seriale të cilat ishin në bashkëpunim me “Marvel”, “The Punisher” dhe “Jessica Jones”. Lajmi vjen …

Kthehu