• |
ide | kryesore

user 10

Selena dhe Bella, sërish mikesha

Selena Gomez ndjek sërish Bella Hadid në Instagram. Pavarësisht se Instagram-i e ka vështirësuar punën e vëzhgimeve të fshehta, fansat …

Kthehu