• |
ide | kryesore

user 10

Qëllohet në xhirime 50 Cent

Janë dëgjuar të shtëna me armë në shesh xhirimin e videoklipit të Tekashi69 dhe 50 Cent. Sipas dëshmitarëve, këngëtarët ishin …

Kthehu