• |
ide | kryesore

user 10

50 Cent, përplasje me policinë

Përplasjet midis reperëve në Amerikë kanë qenë të shpeshta. Nga këto përplasje kanë lindur dhe problemet me oficerët e policisë. Së …

Kthehu