• |
ide | kryesore

Shpat Kasapi, gati për tu bërë baba

Në Pop Culture ka qenë i ftuar këngëtari Shpat Kasapi. Gjatë intervistës me Kilda Hysenbegasin ai ka rrëfyer projektet e reja që priten të …

Ricky Martin, sërish baba

Ricky Martin nuk e ka fshehur për asnjë çast dëshirën e tij për një familje të madhe. Dhe së fundmi …