• |
ide | kryesore

Elon Musk, sërish baba

Elon Musk dhe Grimes, e dashura e tij, do të bëhen prindër. Muzikantja foli rreth shtatzënisë në disa postime në …

Shpat Kasapi, gati për tu bërë baba

Në Pop Culture ka qenë i ftuar këngëtari Shpat Kasapi. Gjatë intervistës me Kilda Hysenbegasin ai ka rrëfyer projektet e reja që priten të …