• |
ide | kryesore

Shakira rikthehet në Barcelonë

Shakira ka pasur një vit shumë të trazuar. Më 4 qershor 2022, këngëtarja dhe Gerard Pique njoftuan publikisht ndarjen e …

Sia diagnostikohet me autizëm

Sia zbuloi se ajo ka marrë një diagnozë të vonë të autizmit. “Unë jam në spektër dhe jam në rikuperim …