• |
ide | kryesore
RENEA, Vlorë

Vlora blindohet nga FNSH dhe RENEA

Blindohet Vlora edhe përgjatë mbrëmjes. Policia e Vlorës, FNSH dhe RENEA janë vendosur në pikat kyçe të qytetit duke ushtruar …