• |
ide | kryesore

Kylie Jenner shfaqet nudo (FOTO)

Kylie Jenner ka festuar 22-vjetorin e lindjes në brigjet e Italisë. Pjesëtarja e familjes më mediatike në SHBA, “influencer” dhe …