• |
ide | kryesore

Rrebesh në Dhërmi (VIDEO)

Rrebesh në Dhërmi. Reshje të forta shiu raportohen në jug të vendit. Prishja e kohës ishte parashikuar nga sinoptikanët dhe …

Kthehu