• |
ide | kryesore

Ribashkohen Kylie dhe Travis

Kylie Jenner dhe Travis Scott janë gjithnjë e më pranë bashkimit sepse po sillen sikur ringjallja e romancës është e …

Kylie refuzon martesën me Travis

Kylie Jenner dhe Travis Scott gjithmonë kanë ditur ti surprizojnë fansat e tyre. në lidhje me gjithçka nga marrëdhënia e …