• |
ide | kryesore
shano1.jpg

Qepët e Zyles dhe sallata virtuale

Që të ndodhë shkëmbimi i një produkti me para, në ekonomi duhet të përmbushen një numër rrethanash dhe proçesesh të …

enveri_1.jpg

Rreziku Erdogan mbi trojet shqiptare

Në biografinë e tij shkrimtari austriak Stefan Zweig shkruan: “Në vend se emocionalisht të dorëzohet para aspiratave vanitoze të princave …

ANDI_BUSHATI_PORTRET.jpg

Alibia qesharake e referendumit

Kam parë nga dje deri më sot me dhjetra socialistë besnikë dhe idhtarë të flaktë të kryetarit, të ngazëlleheshin, që …

sokol shameti1_0.jpg

Derisa një ditë…

Merre një popull dhe lëre pa punë dhe pa mundësi për të fituar jetën. Me paratë që u mbledh nga …

dritan shano.jpg

Edi Rama si Shehrazadja

“Është bërë aq keq sa ta rithuash këtë që e shohin sytë e të gjithëve, është detyra e çdo njeriu …

koloreto-cukali.jpg

Aleanca e qelbësirave për Parkun

Po luftohet rrugicë më rrugicë, shtëpi më shtëpi… këto janë fjalët me të cilat hapet Radiostacioni, filmi i vetëm që …

Kthehu