• |
ide | kryesore
image.jpg

Dy rrugët e vetme të Putinit

Rrëzimi i avionit malajzian në lindje të Ukrainës i ka acaruar së tepërmi marrëdhëniet mes Rusisë dhe Perëndimit. Madje kjo …

emin-azemi.jpeg

Urrejtja maqedonase

Dy qenie të pafajshme, nënë e bijë nga Shqipëria, nuk kanë mundur të besojnë se ka ende mbetje të civilizimit …

téléchargement (3).jpg

Imazhe me pluhur

Jolka Nathanaili më tregoi, në Tiranë, për një dokumentar të Radio-Televizionit Zviceran, Le défi albanais, të realizuar në Shqipëri nga një …

kim-mehmeti-shkurteshqip.jpg

Nuk është lehtë të jesh shkuptar!

Qeveritarët maqedonas bënë çmos që protestat e rinisë shqiptare në Maqedoni t’i ngjyrosin me radikalizëm fetar, që ato të duken …

umberto-eco.jpg

Humbja e privacisë

Një prej problemeve të kohës sonë, që (po të nisesh nga çfarë thotë shtypi) ka obsesionuar nga pak të gjithë, …

wsj.jpg

Një aleat i padobishëm

Lindja e Mesme është në flakë. Sipas saj, marshimi i shpejtë i shtetit islamik të Irakut dhe Levantit nga Siria …