• |
ide | kryesore
Andi_Bushati (1).jpg

Miti qesharak i 8 dhjetorit

Ajo që ka ndodhur në 8 dhjetorin e një çerek shekulli më parë, po i nënshtrohet për vite me rradhë një …

Andi_Bushati (1).jpg

Liza në botën e re të Edi Ramës

Qeveria shqiptare po propogandon me të madhe testimin masiv të mësuesve, si një simbol të aftësisë së saj për tu …

Agon Maliqi.jpg

Bleona na zhvesh të gjithëve

Ilir Shaqiri dikur përmes këngës ia përkujtonte perëndimit se jemi Evropë dhe ia kërkonte kthimin e borxhit, apo lirinë e …