• |
ide | kryesore
powell-jonathan-oped-exp.jpeg

Rendi botëror, sipas Henry Kissingerit

Henry Kissinger është pothuajse unik në politikën bashkëkohore, në kombinimin e intelektit të thellë dhe një përvoje të jashtëzakonshme si …

ljuba.jpg

Pse dhe si e duan Enver Hoxhën

Sikur t’i thoshin një kategorie njerëzish, ku bëjnë pjesë jo pak politikanë, deputetë, biznesmenë, shkrimtarë, gazetarë, intelektualë, botues, se do …

mushkolaj.jpg

Albin, a je ti?

Dikur e quante parti të haraçit, por me AAK’në e Ramush Haradinajt lidhi marrëveshje për luftimin e krimit dhe korrupsionit. …

mand edit.jpg

Populizmi ha bijtë e tij

Erion Veliaj është një nga simbolet e filozofisë qeverisëse të Edi Ramës. Eshtë si të thuash mishërimi fizik i frymës …

2014-08-18-11-18-08-700454752.jpeg

Një i “çmendur” që çmendi antijugorët

Maks Veloja kremton inkorrektesën e vet politike me një intervistë te MAPO-ja, ku mes të tjerash “shpjegon” se pse është antiverior dhe antimysliman. Janë …

Andi_Bushati.jpg

Dhjetë vjet mbrapa me LSI-në

(www.lapsi.al) – Pashë sot në mëngjes numrin e gazetës "Integrimi" të LSI-së që festonte dhjetë vjetorin e krijimit të kësaj …