• |
ide | kryesore
6096623-alain-duhamel-50-ans-de-journalisme-39-ans-d-editoriaux-matinaux.jpg

Vetëvrasja e së majtës

Qysh në fillim të Republikës së V-të, e majta në Francë ka kaluar shumë fatkeqësi, ka pësuar shumë disfata, madje …

economist.jpg

Varka po fut përsëri ujë

Vetëm pak muaj më parë udhëheqësit e Eurozonës besonin se, pasi kishin përballuar stuhinë, më në fund po lundronin në …

1384599596-tosi.jpeg

Lejet absurde të Bashës

  Bashkia e Tiranës, që për shumicën do të thotë Lulzim Basha, por edhe Partia Demokratike në opozitë, ka dhënë …

ernesto-galli-della-152991.jpg

Përballë një konflikti fetar

Pyetja numër një: si mund të arrijë të bëjë luftë një agresor që përmend vazhdimisht Zotin dhe përkatësinë fetare, pa …

paul-krugman.jpg

A ja vlen të shkosh në luftë?

Ka kaluar një shekull që nga fillimi i Luftës së Parë Botërore, që shumë njerëz në atë kohë e shpallën …