• |
ide | kryesore
michelle.jpg

Fotot/ Michelle Obama një ikonë stili

Një grua e fortë, një avokate e suksesshme, e cila ka mbështetur bashkëshortin dhe ka shkëlqyer në marrëdhëniet ndërkombëtare dhe …

Kthehu